website free tracking
شما اینجا هستید: خانه 2 سایر علوم 2 علوم تغذیه 2 استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

http://sciencebank.persiangig.com/image/SB1/p1918.jpg

 

عنوان :

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

قالب بندی :

DOC

قسمتی از متن :

غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی, در برگیرنده آن دسته از مواد غذایی است که در سرما نگهداری می شوند تا کیفیت آنها به مدت بیش از ۵ روز محفوظ بماند. به طور کلی کاربرد گرما و سایر فرآیندهایی که برای نگهداری استفاده می شود, نمی تواند سترونی تجاری آنها را تضمین کند. سرد کردن  هردل  مهمی در به تاخیر انداختن فساد مواد غذایی و جلوگیری از رشد عوامل بیماریزا می باشد. تولید کنندگان مواد غذایی برای تضمین ایمنی فرآورده های تولید شده در زمان ماندگاری آنها, باید به عوامل دیگری چون کاربرد نادرست درجه حرارت توجه کنند. از این رو, بهره گیری از هردل ها به منظور جلوگیری از رشد میکروبی در کنار سرد کردن آن ها ضرورت می یابد…

تعداد صفحات : ۴۲ صفحه

قیمت : ۲۹۰۰ تومان

رمز فایل: www.irani.wiki

29,000ریال – خرید

پاسخ بدهید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

Scroll To Top